Vil du være med i Krimilæsekredsen?

27.04.22
Er du glad for at læse krimier og har du lyst til at diskutere bøgerne?

Vi er fire kvinder og to mænd, som mødes på Taastrup bibliotek den første torsdag i hver måned (september-maj) mellem kl. 16.30-18.00 for at diskutere kriminal- og spændingsromaner med hinanden. Vi mangler to nye medlemmer, som har lyst til at gøre os selskab.

Der forventes ikke nogen særlige forudsætninger for at deltage, andet end at man er glad for at læse, er interesseret i at komme til gruppens møder, vil bidrage til gruppens diskussioner, og vil udvise disciplin når bøgerne skal hentes og afleveres.

Bøgerne vælger vi sammen og biblioteket hjælper med at fremskaffe dem. Har dette givet dig lyst til at deltage i vores læsegruppe så kontakt bibliotekar Heidi Hartvigsen på Taastrup bibliotek tlf. 4335 2000.

Pladserne tildeles efter først til mølle-princippet.