Lektiecafe

Biblioteket søger frivillige til lektie- og sprogcafe

08.03.18
Har du lyst til at gøre en forskel for dine medborgere? Så har du chancen nu.

I samarbejde med Lektieriet driver biblioteket lektie- og sprogcafé på Taastrup Bibliotek og på Gadehaveskolen.

I Sprogcaféen hjælper vi nye borgere til at tale bedre dansk gennem samtaler på dansk. I Lektiecaféen hjælper vi både børn og voksne, så du får brug for din faglighed inden for dansk, matematik, sprog, fysik/kemi. Det forventes ikke, at du har faglighed inden for alle områderne.

Som frivillig vil du være med til at gøre Bibliotekets mange tilbud og muligheder mere relevante og attraktive for borgerne i Høje-Taastrup Kommune. Til gengæld giver vi dig mulighed for at følge det kulturelle område på tæt hold og for at præge udviklingen af fremtidens bibliotek.

Som frivillig får du mulighed for
- At få gode oplevelser og erfaringer
- At indgå i nye sociale netværk
- At forbedre dine kompetencer eller få helt nye.
- At få noget ud over det sædvanlige på dit cv.
- At gøre en forskel for dine medborgere

Du gør det, du er bedst til
Du skulle gerne få en rar og meningsfuld oplevelse ud af at være frivillig på Høje-Taastrup Kommunes Biblioteker – Lektieriet. Det får du kun, hvis du oplever, der er brug for dine kompetencer – og hvis de bliver brugt rigtigt. Vi vil derfor indgå i en løbende dialog om opgaven.

Biblioteket og Lektieriet gør sit bedste for dig
Karen Margrethe Nerlov der er formand for Lektieriet og kontaktperson for dig, vil introducere dig til vores sprog- og lektiecafé. Hun træffes på mobil nr.:  30 70 27 88 eller mail lektieriet@gmail.com.

Biblioteket afholder et årligt arrangement for dig og de andre frivillige.

For tryghedens skyld indhenter Biblioteket børneattest, når det er relevant at gøre det.