Plakat for tilmelding til nyhedsbrev

Abonner på bibliotekets nyhedsbrev

Af Anonym (ikke efterprøvet)
27.08.15
Få de bedste nyheder fra biblioteket direkte i din mailboks hver måned.

Fra den 3. oktober begynder Bibliotekerne i Høje-Taastrup Kommune at sende et nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet giver dig de bedste nyheder fra biblioteket om bl.a. foredrag, børneteater, arrangementer, læsetips, inspiration til gode børnebøger og ikke mindst vores mange digitale tilbud, som du kan benytte hjemmefra.

Ved du f.eks. at du kan streame omkring 2.000 film på Filmstriben og se dem online fra lænestolen, låne e-bøger og læse dem, når du er på farten eller gå på opdagelse i børnenes digitale biblioteksunivers Palles Gavebod?

Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig nyhedsbrevet på vores hjemmeside, Facebook eller udfylde en indmeldelsesblanket på et af de tre biblioteker.

Spørg personalet i skranken, hvis der er noget, du er i tvivl om. De står klar til at hjælpe dig.

Biblioteket trækker lod om et gavekort á 300 kr. til Martin Mortensens Boghandel blandt de første 100, som tilmelder sig nyhedsbrevet.

Skynd dig at se, om du bliver en af de heldige vindere.