Kærlighed og oprør

Mange nyere forfattere har de sidste 10 år givet deres bud på den traditionelle slægtsromaner, hvor en slægts udvikling skildres gennem flere generationer.

Slægtsromanen har traditionelt appelleret til især kvinder og oftest lidt op i årene.

I dag er målgruppen væsentlig udvidet, og det ser vi på bibliotekerne. Der er fortsat lang kø – fra mænd og kvinder, unge som gamle – på 'Folkets skønhed' af Merete Pryds Helle, og også forfattere som Katrine Marie Guldager og Morten Pape sælger sig selv.

Her er litteraturlisten med de sidste godt ti års udgivelser om familielivet i nutiden og for ikke så længe siden. Først og fremmest med danske forfattere.

Hent den på biblioteket eller download den fra hjemmeisde: Kærlighed og oprør - Den nye generationsroman (PDF)

Kærlighed og oprør - emneliste
01.02.18