Kærlighed og kæresteri - emneliste

Kærlighed og kæresteri

10.11.17
Sommerfugle i maven, dagdrømmeri, følelsen når den lækre fyr eller den søde pige endelig kigger på dig. Den første forelskelse er noget helt særligt og skøn at læse om.

I bibliotekets nye folder har vi samlet de bedste nyere bøger til unge om alt fra det første kys, den første kæreste til den første spirende nysgerrighed på og erfaring med sex. Folderen kan vendes, så den har mest fokus på bøger enten for piger eller drenge.

Lån & læs e-bøger på din computer, tablet eller telefon. eReolen byder på gode novellesamlinger, med historier om kærlighed og den første gang. Både når det lever op til de romantiske forestillinger - og når det ikke gør!

Mange YA-titler på engelsk bliver aldrig oversat til dansk, men det findes der heldigvis råd for. På eReolen Global kan du både finde favoritforfattere og måske helt nye.

Husk, at du også kan finde masser af romantiske film på Filmstriben, som f.eks. den norske komedie Kys mig for fanden, hvor modsætninger mødes, da teaterpigen Tale skal spille overfor fodboldhelten Vegard.

Hent folderen på biblioteket eller hér:
Kærlighed og kæresteri - for piger (PDF)
Kærlighed og kæresteri - for drenge (PDF)
Kærlighed og kæresteri - fælles (PDF)