Sommerbogen_banner

Sommerbogen

15.06.17
Danmarks største læsekonkurrence for børn!

Den 16. juni åbner Sommerbogen igen. Læs og anmeld så mange bøger du kan i løbet af sommerferien og vind en masse fede præmier!

Alle børn i alderen 7-14 år kan deltage i Sommerbogens læsekonkurrence og får mulighed for at  vinde en mini iPad  og daglige bogpræmier.

Du vælger selv de bøger, du vil læse og anmelde, og anmeldelserne kan laves på skrift eller som video. Det vigtigste er, at du begrunder din mening om bøgerne, og at du selfølgelig har lavet anmeldelserne selv.

Sommerbogen foregår på biblo.dk -  dit digitale bibliotek og mødested, og på dit lokale bibliotek, hvor du kan medbringe dit læsebevis og vælge en præmiebog fra bibliotekets montre. De bedste anmeldelser kåres af børnebibliotekarer og Biblos redaktion.

Børnebibliotekarerne har stillet en masse skønne bøger frem og står klar til at hjælpe med at finde gode, spændende, magiske eller sjove bøger til alle læseglade børn.

Mere information:
Link: www.biblo.dk/sommerbogen/sommerbogen