Ny på børnebiblioteket?

14.05.21
Velkommen til børnenes bibliotek.

På biblioteket kan du læse, lege, spille dukketeater, høre musik og historier og se børneteater. Vi har også masser af bøger, film, musik og spil, som du kan låne med hjem. På hjemmesiden kan du gå på opdagelse i børnebibliotekets tilbud, og finde inspiration og information for både børn, forældre, pædagoger og lærere.

Børnebibliotekerne i Taastrup og i Hedehusene har masser af bøger, film, musik og spil, som I kan låne med hjem.

På bibliotekerne kan I også læse, lege og bare hygge jer.

Indmeldelsesblanket

Børn og unge under 18 år kan meldes ind ved at aflevere en indmeldelsesblanket underskrevet af forældrene på biblioteket.

Sundhedskort skal medbringes for identifikation. Børn og unge under 16 år får udstedt lånerkort. Unge mellem 16 og 18 år kan vælge at benytte sundhedskort som lånerkort.

Se Høje-Taastrup Bibliotekernes behandling af personoplysninger om dig.