Gå på opdagelse i H.C. Andersens eventyr

05.04.22
H.C. Andersens eventyr er evig aktuelle.

Vi har næsten alle H. C. Andersens eventyr i billedbogsudgaver på børnebiblioteket. Det er fantastisk oplæsning for børn i alderen 7- 10 år. Her er virkelig noget (bedste-) forældre og børn kan samles om.

Tilligemed er vi så heldige at der i øjeblikket er 2 udstillinger med hans eventyr som tema sat op i Danmark – og lige til alle feriedagene i foråret.

I Rundetårn – eventyrtårnet – kan børn og voksne træde ind i H.C. Andersens eventyrlige univers og gå på opdagelse i syv scener fra hans eventyr. Udstillingen er inspireret af 1800-tallets kukkasser.

Udstillingen slutter d. 24. april 2022.

I Odense, som jo ikke ligger så langt fra Høje-Taastrup, er H.C. Andersens hus endelig åbnet. Her fortælles om H.C. Andersens liv og om alle hans eventyr.

Gå ikke glip af et besøg i huset, som udover en smuk æstetisk udstilling og masser af oplevelser, også byder på fascinerende arkitektur.

---------------
Lise, børnebibliotekar