Fodbold

Fodboldfeber!

24.06.18
Husk fodboldbøger mens Danmark vinder VM 2018

Taastrup og Hedehusene Bibliotek har en masse bøger om fodbold, du kan hygge dig med, mens du venter mellem kampene.

Du kan for eksempel låne bogen ”Mål!” og få alt at vide om fodbold – også ting du ikke vidste i forvejen! Vidste du at den første fodbold i verden var en oppustet svineblære dækket med læder? Eller at i en kamp på 90 minutter har en spiller typisk kun tre minutter med bolden? Flotte illustrationer og fakta om kampene på banen og livet bag kulisserne.

Hvis du også er vild med at læse om rekorder, kan du tage bogen ”Fodbold verdensrekorder” med hjem fra biblioteket. Bogen udkommer hvert år og er fyldt med sjove og overraskende facts om både hold, spillere og trænere fra alle de store ligaer og alle de vigtige turneringer. Dette er bogen, som enhver fodboldinteresseret bare må læse!

Husk også den letlæste serie ”Læs med landsholdet” som vi tidligere har anmeldt her på siden.

Anmeldt og driblet i mål af børnebibliotekar Rasmus Hald Jensen