Mary og troldkvindens blomst
Mary og troldkvindens blomst

Børnebibliotekarerne anbefaler gode film

16.03.20
Se gode børnefilm hjemme i sofaen - brug Filmstriben.

Sådan gør du:

Log på med dit CPR-nummer og din pinkode. Du kan se filmene på en pc, Mac eller på et tilsluttet tv med Windows Silverlight. Du kan se film på din iPad, iPhone med app’en Filmstriben - next, der kan hentes gratis i AppStore eller Google Play.

Mira og Marie 
Kan man være de bedste venner i verden, selv om man er lidt forskellige og slet ikke ligner hinanden? Sagtens! Fra 2 årMægtige maskiner - på hjul og larvefødder
En serie for de mindste børn bestående af 13 små film på hver 6 minutter om de maskiner, der arbejder på byggepladsen og på vejene. Fra 4 årMary og troldkvindens blomst (dansk tale)
En action-fyldt eventyrsfilm fyldt med magi, fantasifulde verdener, sjove karakterer og en rørende fortælling om en lille pige der leder efter sin plads i verden. Fra 7 år.Sangen fra havet (dansk tale) 
Bens mor forsvandt, da hans lillesøster blev født. Nu er Saoirse 6 år og kan ikke tale. Og hvad værre er: Hun er i færd med at forsvinde ganske som sin mor. Fra 7 årHacker (dansk)
Der er fart over feltet når problembarnet Savannah tager med Benjamin på mission for at finde hans mor. Actionfilm fra 7 år. Fodboldpigerne 
Dokumentationsfilm i seks afsnit om et pigefodboldhold hos Fremad Valby. Her møder vi 16 piger på 13-14 år i deres sidste sæson sammen, inden de skal rykke op som juniorer. Fra 9 årGod fornøjelse.