#MereEndEnGhetto

18.10.18
Gadehavegårds nystiftede ungeråd udstiller 18 fotografier indsendt af beboere fra Gadehavegård på Taastrup Bibliotek.

På bibliotekets 1. sal kan man se de flotte fotos og læse beboernes egne beskrivelser af, hvordan livet er, når man bor i Gadehavegård – eller en ghetto, som mange politikere kalder deres område.

Gadehavegårds Ungeråd siger selv om udstillingen:

”Vi er fem unge fra Gadehavegårds Ungeråd, som gerne vil være med til at vise politikere og andre udenfor Gadehavegård, at vores boligområde er meget mere end en ghetto. Vi vil gerne vise Gadehavegårds egen fortælling, vise de gode historier, og beboernes eget billede af, hvordan de syntes, det er at bo i Gadehavegård. Derfor lavede vi fotokonkurrencen #MereEndEnGhetto.”

Kom op på Taastrup Bibliotek og se beboernes flotte billeder og stem på dit yndlingsbillede. Ungerådet GHG udlodder et gavekort til vinderen.

Ønsker du selv at fortælle din historie fra Gadehavegård, så kan du også sende dit billede med beskrivelse til deres facebook side: Ungerådet GHG.

Udstillingen kan ses på Taastrup Bibliotek til og med uge 45.