VORES NATUR er Bibliotekernes store tema i samarbejde med DR

Med biblioteket ud i naturen

10.03.20
Store marker, grønne skove, moser og dale – i Høje-Taastrup Kommune har vi masser af natur at byde på. Derfor inviterer Høje-Taastrup Bibliotekerne i foråret borgerne med ud i naturen til arrangementer for både børn og voksne. Tag med børnebibliotekaren ud i Hakkemosen, bliv klogere på hvad naturterapi er eller oplev Bengt Holst fra Zoologisk Have fortælle om bl.a. balladen om giraffen Marius, der gik kloden rundt.

Sammen med DR og en række natur- og friluftsorganisationer sætter biblioteker landet over fokus på vores danske natur i foråret med temaet VORES NATUR. Og der er nok at glæde sig til, når vi fejrer Naturens År og inviterer naturen ind på biblioteket og litteraturen ud i naturen. Du kan bl.a. møde ZOO-direktør Bengt Holst eller tage til koncert på Grennessminde med Danmarks bedste hiphop-gruppe for børn, HipSomHap. Du kan også komme på med på morgenvandring og høre fuglene synge dagen op, tage børnene med til højtlæsning i vandtårnsparken eller tage til et af de populære naturfaglige foredrag, der streames live fra Aarhus Universitet.

VORES NATUR skydes i gang med en åbningsreception på Hedehusene Bibliotek d. 2. april kl 16. Kom forbi og hør mere om alle de spændende og sjove naturarrangementer, få en skål syvkålssuppe og syng med, når vi hilser foråret velkomment med fællessang. Aiah Noack fra Planteskolen kommer også forbi og anbefaler gode naturbøger til samlingen.

Du kan se alle arrangementerne til VORES NATUR lige her.