Se film online fra lænestolen

Filmstriben.dk er en service fra bibliotekerne. Med nogle få klik får du adgang til at se film via din computer, tablet eller smartphone - let og lovligt.

Det eneste der kræves for at låne film er, at du bor i Høje-Taastrup Kommune, er meldt ind på et af kommunens biblioteker og har fået en pinkode.

Filmstriben giver dig adgang til en lang række kvalitetsfilm, bl.a. en række Oscarnominerede film. Pt. er der ca.  2500 film for børn og voksne, og der kommer hele tiden nye til. Hovedparten er spillefilm og animationsfilm, men Filmstriben indeholder også kort og dokumentarfilm fra Det Danske Filminstitut.

Filmene vises som streaming video i 2Mbit/s - svarende til kvaliteten på en dvd-film.

Når du har logget dig på med dit CPR-nummer og din pinkode, er filmen klar til at blive vist på din iPad, iPhone, pc eller dit tv. Du låner filmen i 24 timer, og du kan sætte den på pause og spole. I de 24 timer kan du se filmen så mange gange, du vil.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

• Du skal bo i Høje-Taastrup Kommune, være meldt ind på biblioteket og have en pinkode.

Hvad kan jeg?

• Du kan se filmene på din pc, mac eller på et tilsluttet tv med Windows Silverlight i op til 24 timer (streaming). Efter lånetidens udløb holder filmen automatisk op ved at virke.
  • Du kan se filmene på din iPad, iPhone med app'en: ’Filmstriben – next’ der kan hentes gratis i App Store.
  • App til Android er på vej.

Hvordan gør jeg:

Tilmeld dig Filmstribens Nyhedsbrev og få gode filmoplevelser direkte i din indbakke.
Se tidligere udsendte nyhedsbreve