Lydavis

Bibliotekets lydavis er et gratis tilbud til alle læse- og synshandicappede borgere i kommunen.

Lydavisen udkommer hver uge, og udsendes med posten. Vi udvælger stoffet fra Dagbladet og Lokalavisen Taastrup. Alle artikler, der indlæses, gengives i deres helhed.

Lydavisen udsendes som MP3-filer på en cd-rom. Cd-rommen kan afspilles i alle cd-/dvd-afspillere og computere, der kan afspille mp3-filer, men du får størst glæde af den, hvis den afspilles i en DAISY-afspiller, som medlemmer af Dansk Blindesamfund allerede kender.

Abonnement
Du kan tegne abonnement på lydavisen ved at kontakte Birgit Dahlin, birgitda@htk.dk. Ved henvendelse oplyses navn, adresse samt telefonnummer.

DAISY-afspiller
Det er muligt at få stillet en DAISY-afspiller til rådighed af Høje-Taastrup Kommune. Tildeling af hjælpemidler sker i henhold til Serviceloven efter et individuelt skøn, og biblioteket kan således ikke garantere, at en ansøgning resulterer i en bevilling. Men vi kan hjælpe med at sætte dig i forbindelse med de rette kontaktpersoner.

Se også: Hjælp til at læse