Sådan bruger du huskelisterne

Se her, hvordan du bruger huskelisterne

Sådan finder du huskelisten

Du skal være logget ind, for at få fat i dine huskelisterne - og for at gemme titler på dem.
Huskelisterne ligger i "Min konto" under overskriften "Mit bibliotek"

Hvor er min huskeliste - skærmdump

Din gamle huskeliste er den, der hedder "Huskeliste", men vi har også lavet nogle andre lister, som du kan gemme titler på.

Gem en titel på en huskeliste

Huskelister - skærmdump
  • Søg titlen frem og klik på den
  • Klik på knappen "Mere" og vælg den liste, den skal føjes til - ELLER - du kan selv oprette en ny liste.

Følg en søgning

Følg en søgning - skærmdump

Du kan også vælge at følge en søgning. På den måde kan du f.eks. få besked, når der kommer nye bøger indenfor et emne, der interesserer dig.

• Lav din søgning
  • Klik på knappen "Mere" lige under søgefeltet og klik på "Tilføj til Søgninger, jeg følger".
  • Når der kommer nye titler, kan du se dem på huskelisten under "Min konto".

Følg en forfatter

Følg en forfatter - skærmdump

Når du har søgt en titel eller en forfatter frem og har klikket på den, kan du få besked, når der kommer nye bøger af forfatteren.

• Lav din søgning og klik på en af titlerne
  • Klik på knappen "Mere" og vælg "Følg forfatteren ...."
  • Når der kommer nye titler af forfatteren, kan du se det på listen under "Min konto"

Del dine lister med andre brugere

Del din liste med andre - skærmdump

De huskelister, vi har oprettet til dig er private. Når du opretter en ny huskeliste, er den også privat, indtil du vælger at dele den.
Du kan dele en liste på følgende måde:

• Gå ind på "Min konto" og klik på en af listerne
  • Klik på "Del liste" i menuen til venstre
  • Vælg hvordan du vil dele listen

Offentlig liste = listen vises på vores hjemmeside med dit navn.

Del via link = listen kan ses af de mennesker, som du har sendt linket til.
Hvis du vælger 'Delt liste', skal du også vælge, hvilke rettigheder, dine følgere skal have. Hvis I er en studiegruppe, der bruger listen som fælles litteraturliste, er det en god ide at give de andre lov til at redigere listen.

Del på social medier

• Klik på listen og scroll ned til bunden af listen
  • Klik på "Del på Facebook" eller "Del på Twitter"

Gør din liste privat igen
Hvis du fortyder, at du har delt en huskeliste, kan du altid gøre den privat igen.

• Gå ind på "Min konto" og klik på en af listerne
  • Klik på "Del liste"
  • Skift status til "Privat"