RB-digital

RB-digital

Adgang
Adgang hjemmefra
RB Digital (tidligere Zinio) giver dig adgang til en lang række engelsksprogede e-magasiner - fx The Economist og Newsweek, og blade om emner som flyvning, mountainbiking og skateboarding, mad og vin, boligindretning og modeblade.

Via biblioteket er der adgang til 343 af de mest populære magasiner. Nyeste udgave af et magasin udkommer på RB Digital samtidig med den trykte version.

Der er ikke loft på antal af udlån. Læs så mange du har lyst til. Bladene kan downloades og læses når du ikke har internetadgang. Der er ubegrænset lånetid.

Kort vejledning:
Du skal oprette en konto for at bruge RB Digital.

  • Du skal først logge ind med cpr og pinkode til biblioteket. Når du er logget ind, kan du trykke på ”Create account” i øverste højre hjørne. Husk hvilken mailadresse, du bruger.
  • Start med at udvælge det/de magasiner du gerne vil læse.
  • Når du er logget ind til RB Digital-siden, kan du nu udlåne de blade, du gerne vil læse. Tryk på Check Out, under det blad, du gerne vil låne.

Læs magasiner
Du kan vælge, om du vil læse bladet på din PC/MAC via streaming  eller downloade det via en tablet, smartphone, eller Kindle. 

Sådan læser du dine magasiner offline via mobile apps
RB Digital fungerer på en lang række mobile devices ved at downloade den gratis app "RB Digital".

  • Når du har installeret app'en bliver du bedt om at logge ind (det kræver, at du har oprettet dig som bruger på forhånd).
  • Vælg Land = Danmark, Bibliotek = Danskernes Digitale Bibliotek Magazines og indtast email og password.

Du vil nu kunne se de blade, du har lånt fra biblioteket. Tryk på ikonet med skyen for at downloade bladet til din enhed. Du kan fjerne downloadede blade ved at trykke på "Edit" i øverste højre hjørne. Bemærk du kan downloade forskellige blade til forskellige enheder. 

Følgende enheder kan bruges til RB Digital:
PC, Mac, iPhone, iPad, Android, og Kindle Fire/Fire HD