Mediestream

Mediestream Folkebibliotek

Adgang
Adgang fra biblioteket
Mediestream Folkebibliotek indeholder millioner af avissider fra aviser, der er ophørt samt digitaliserede aviser, der er mere end 100 år gamle og dermed ikke begrænset af ophavsret.

Mediestream Folkebibliotek giver adgang til en delmængde af de digitaliserede danske avissider, men ikke hele avisindholdet i Mediestream.
Adgang til hele avisindholdet kræver fremmøde på Det Kgl. Bibliotek eller Danmarks Filminstitut.

Mediestream indeholder en række avistitler, der betragtes som ”ejerløse”. Der er adgang til dem på computere på Taastrup og Hedehusene Biblioteker.

Se hvilke aviser og årgange, du har adgang til fra bibliotekets pc'er og trådløse netværk

Mediestream er et stærkt værktøj til dig med interesse i slægtsforskning og historie. Du kan dykke ned i millioner af avissider med artikler, reklamer, virksomhedsnyt, dødsannoncer og mange andre elementer, som dokumenterer og beskriver mennesker og begivenheder. Eksempelvis giver Mediestream Folkebibliotek slægtsforskere mulighed for at søge i indholdet i dødsannoncer og lignende bekendtgørelser, som ikke tidligere har været søgbare i traditionelle kilder.

Ønsker du at søge og læse nyere avisartikler, skal du benytte Infomedia. Infomedia er en stor avisdatabase med fuldtekstartikler fra en lang række danske medier. Infomedias artikler går tilbage til ca. 1990 Der er IP adgang fra bibliotekerne.