Sprogkufferter

Sprogkufferter der kan hjælpe med at udvikle børns sprog

Fødselsdag - sprogkuffert
Tillykke med fødselsdagen. Byg jeres helt egen fødselsdagkage og find ud af hvordan Alfons Åberg fejrer sin fødselsdag. Gør forventningens glæde endnu større, mens I samler det store puslespil eller læser højt fra en af bøgerne.
Fra 3 år

Følelser - sprogkuffert
Sprogkufferten stimulerer dit barns sprog. Denne sprogkuffert har temaet følelser og indeholder bøger og spil om emnet.
Fra 4 år

Jeppes balje
Med denne sprogkuffert kræver det ingen forberedelse ud over at læse bogen. Alt, hvad du skal bruge for at kunne lege handlingen, er i kufferten. Tal med børnene om, hvad hunden gør, og lad børnene selv sætte ord på, hvad der sker med hunden, og hvordan de tror hunden har det med de forskellige ansigtsudtryk.
Fra 2 år

Kaj har fine støvler - sprogkuffert
Sprogkufferten inviterer jer til leg med sprog. Kufferten lægger op til dialogisk læsning, hvor børnene inddrages i læsningen. I får også ideer til, hvordan I kan snakke om det, I læser, og hvilke aktiviteter, I kan lave for at opleve fortællingen med alle sanserne.
Fra 2 år   

Maskiner for de mindste - sprogkuffert
Find ud af, hvordan man bygger sit eget tog. Kør en tur med den lynhurtige politibil. Sæt de sjove lydklodser sammen på forskellige måder, så dit barn kan lære, hvordan en helikopter lyder, når den letter eller hvordan et tog siger, når det er bygget færdigt.
Fra 2 år

Modsætninger - sprogkuffert
I denne sprogkuffert kan du lære om modsæninger.

Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved - sprogkuffert
Sprogkuffert med legetøj til dialogisk læsning af den populære bog "Muldvarpen, der ville vide, hvem, der havde lavet lort på dens hoved"
Fra 3 - 6 år

Sanserne - sprogkuffert
Her kan alle sanser komme i brug, både øjne, ører, næse, mund og ikke mindst kroppen, så børnene får lyst til at lege med ord og lyde

Skolestart - sprogkuffert
I denne sprogkuffert kan du lære lidt om skolestart

Sprogkuffert -  modsætninger
Denne sprogkuffert har fokus på ord, der er hinandens modsætninger.
Fra 2-5 år

Tal - sprogkuffert
I denne sprogkuffert kan du lære om tal