Musik, leg og motorik

Pædagogisk legetøj, der udvikler børn gennem musik,leg og motorik
Aben Arthur
Påklædningsabe med 11 funktioner som styrker finmotorikken. Hjælp aben med at tage tøj på: Tag strømper på. Knap lomme. Lyn lomme. Knap trykknap. Spænd spænde. Bind snørebånd. Fastgør hægte. Tag T-shirt på. Tag sko på. Bind skoene. Tag smækbukser på.
Fra 18 mdr.
Balancedelfin
Balance og motorik styrkes med dette træspil. Kast terningen og placer en valse i den rigtige farve på delfinen. Når den vipper så valsen triller af, har spilleren tabt. Belærer om tyngdekraften, styrker observationen og kræver tålmodighed og fornuftige dispositioner. De hule valser giver ekstra variation. 1 til flere spillere.
Fra 3 år
Bobles fly
Tumlemøbel der kan bruges til motorisk træning. Styrker balancen.
Fra 1 år
Bobles kylling
Tumlemøbel der kan bruges til motorisk træning. Styrker balancen.
Fra 1 år
Bobles krokodille
Den unikke trappefunktion gør det muligt at træne barnets balance. Krokodillen kan også vendes på hovedet, hvor barnet kan ligge på maven og styrke ryg og mave-muskulatur, eller den kan bruges som en vippe.
Fra 1 år
Bobles larve
Tumlemøbel som man kan ligge på maven henover, bruge som vippe, tage en balancetur på, blive puttet i hvis baby trænger til en lille lur, eller bruges til når det lidt større barn trænger til en slapper.  Bruges til motorisk træning.
Fra 1 år
Bobles lille fisk
Tumlemøbel der kan bruges til motorisk træning. Styrker balancen.
Fra 1 år
Bobles pindsvin
Tumlemøbel  med lyd. Tril  Pindsvinet frem og tilbage, eller vælt det når det står på højkant...og hør lyden.  Fuld af perlende rumlelyde, som kun aktiveres ved bevægelse. Lig på maven og rul frem over den takkede overflade - stimuler følesansen eller vend dig om og få massage på ryggen. Bare rolig - det stikker ikke!
Motorisk træning.
Fra 1 år
Bobles stor ælling
Tumlemøbel der kan bruges til motorisk træning. Styrker balancen. Kan bruges som vippe.
Fra 1 år
Bobles ælling
Tumlemøbel der kan bruges til motorisk træning. Styrker balancen. Kan bruges som vippe.
Fra 1 år
Dr. Stephan rullebuen
Træner og styrker børnenes muskler og koordinationsevnen på en legende og sjov måde.
Fra 2-7 år
Edderkoppebold
En edderkoppebold der kan stimulere og øge egenskaber indenfor kaste- og fangespil. Krablende kryb i en sjov udgave.
Fra 1 år 
Fiskene Sille og Mille
Leg med 0-1 årig: Sangleg med fiskene på hånden. Sangleg med barnet som fiskestang fra 6 mdr. Gemme-findeleg med fiskene fra 8 mdr. Kigge på bogens billeder. Pege og sige enkelte ord. Synge.
Leg med 1-3 årig: Sangleg med fiskestang. Gemme-findeleg, som træner begreber og farver. Opmærksomhedstræning. Samtale ud fra bogens billeder. Læse og pege på ordene i teksten.
Leg med 3-5 årig: Sangleg med fiskestang. Gemme-findeleg, som træner sætninger, forstillingsevne og fantasi. Samtale om billeder og tekst. Læse teksten sammen. Kan bruges sammen med iPad.
Fra 0 år

Floor surfer
Rullebræt til leg og terapi. Floor surferen appellerer til alle børn og kombinerer motorisk træning med leg.
Fra 2 år

Fuglene Pip og Pop
Leg med 0-1 årig: Sangleg med fuglene i hånden. Kigge på bogens billeder. Pege og sige enkelte ord og synge.
Leg med 1-3 årig: Sangleg. Gemme-findeleg, som træner begreber og farver. Opmærksomhedstræning. Samtale ud fra bogens billeder. Læse og pege på ordene i teksten.
Leg med 3-5 årig: Sangleg. Gemme-findeleg, som træner sætninger, forestillingsevne og fantasi. Samtale om billeder og tekst. Læse teksten sammen. Kan bruges sammen med iPad.
Fra 0 år
 
Hunden Snus
Leg med 0-1 årig: Sangleg, hvor barnet kan kigge på, røre ved og undersøge hunden sammen med den voksne. Kigge på bogens billeder. Pege og sige enkelte ord.
Leg med 1-3 årig: Sangleg, hvor barnet kan kigge på og røre ved hunden. Barnet kan synge med, efterligne og efterhånden pege og benævne hundens dele. Læse og pege på ordene i teksten. Samtale ud fra bogens billeder. Synge.
Leg med 3-5 årig: Sangleg, hvor barnet efterligner, peger på og benævner hundens dele. Rolleleg, dialog, fantasi og sang. Samtale om billeder og tekst. Læse teksten sammen. Kan bruges sammen med iPad.
Fra 0 år
Kom og syng med os - til de små
29 sangkort med de mest populære sange og sanglege til børn. Sangene er illustreret og har sangtekst på kortets bagside.
Fra 0-3 år
Kom og syng med os - til de store
29 sangkort med de mest populære sange og sanglege til børn. Sangene er illustreret og har sangtekst på kortets bagside.
Fra 4-7 år
Lamaze - måleorm med musik
En måleorm med de flotteste farver og mønstre som knitrer, når barnet rører ved den. Når barnet trykker ormen på hovedet, spilles der musik.
Fra 0 måneder
Luftpumpe
Kan anvendes til store oppustelige terapibolde m.v.
Magnetisk byggesæt
Magnetisk byggesæt med metalkugler og magnetiske træpinde
Fra 4 år
Maxi labyrint puslespil
Stimulerer iagttagelsesevnen, øje-hånd koordination, hukommelsen, retningssansen, farvegenkendelse. Barnet skal enten gendanne tegningen på kortet eller give sin fantasi frit løb.
Fra 4 år
Mundmotorisk legetøj
Er beregnet til at hjælpe børn med talevanskeligheder. Legetøj/materialer til at fremme mund-, sanse- og kropsfunktioner. Legetøjet haves i en rød kuffert.
Fra ca. 2 år
Perleryster
Ryst eller drej røret så de små perler triller ned som et vandfald og lyder som det blideste regnskyl. Bruges også som maracas.
Fra 6 mdr.
Physio-Roll blå
Nyt terapi- og legeredskab. Giver mulighed for et utal af øvelser og lege. På bolden kan man rulle, hoppe og balancere. Man kan lægge sig over bolden, både på maven og på ryggen,  springe buk eller gynge. ø 70 cm og længde 115 cm. Kan holde til max 300 kg.
Fra 3 år
Physio-Roll rød
Nyt terapi- og legeredskab. Giver mulighed for et utal af øvelser og lege. På bolden kan man rulle, hoppe og balancere. Man kan lægge sig over bolden, både på maven og på ryggen. Springe buk eller gynge. ø 40 cm og længde 65 cm. Kan holde til max 300 kg.
Fra 3 år
Tangle
En Tangle er et værktøj der kan bruges i alle former for indlærings- og koncentrations- situationer. Er beroligende og giver sansestimulation. Styrker de finmotoriske muskler. "Fingerorm"
Haves i 6 forskellige varianter bl.a. sølvfarvet, rød velour, med knopper eller udskæringer.
Fra 4 år
Terapibold
Til styrkelse af rygmuskler og balance evnen. Diameter ca. 90 cm
Kan anvendes fra ca ½ år.
Tumletop med flad bund
Udvikler barnets balanceevne og labyrint sans ved at barnet i en aktiv bevægelse får hovedet ud til siderne og bagover mod tyngdekraften. Barnet koordinerer bevægelser i hele kroppen og bruger vægtoverføring for at få tumletoppen til at snurre. Balje med flad bund.
Fra 3 måneder
Wingbo gyngen
Barnet ligger på maven, og styrker dermed de primære muskler, der anvendes til at kravle, stå og gå. Med Wingbo gyngen træner barnet balancen og koordinationen gennem leg.
Fra 2 måneder til ca. 6 år