Tøstemus - hæklede dyr
Tøstemus - hæklede dyr

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Workshop

Trøstemus - en lille mus med stor effekt.

21.02.18
Kan du lide at hækle og vil du støtte en god sag?

Der er brug for mange trøstemus til hospitalernes børneafdelinger. En trøste mus kan hives i halen og trykkes på maven, hvis det gør ondt at få taget blodprøver, når børn kommer på skadestuen.

Trøstemusene sendes til en af de 30-35 trøstemus-ambassadører, der står for uddeling af trøstemus på landets hospitaler, der er ikke mulighed for at aflevere mus personligt. De små trøstemus skal hækles i bomuldsgarn, der kan tåle vask ved 60 grader. Ambassadørerne sørger for vask, pakning og fordeling mellem de sygehuse, der modtager trøstemus. Du kan følge Facebookgruppen Trøstemus til alle børneafdelinger i hele Danmark eller følge med via https://troestemus.dk/

Mød Marietta på Hedehusene Bibliotek, der kan fortælle mere om trøstemus og hvordan du kan hækle musene. Du er velkommen til at medbringe hæklenål og bomulds/bambusgarn selv. Hvis du ikke har hæklenål og garn, stiller Hedehusene Bibliotek det til rådighed. Støt op om en god sag og kig forbi til hæklehygge med et godt formål.

Vi mødes onsdage mellem kl. 13-15 på Hedehusene Bibliotek.

Det er en fordel hvis du kan hækle lidt. Marietta har opskrift med og hjælper dig i gang. Der er ikke tilmelding. Du er velkommen til kontakte Margit på Hedehusene Bibliotek, hvis du har spørgsmål. 

Materialer