Dekorer din egen mulerpose

Billetsalg lukket

Dekorer din egen mulepose

23.06.18
Kom og vær med til et sjovt, hyggeligt og bæredygtigt krea-værksted for børn og voksne.

Glæd dig til en omgang bæredygtig sommerhygge på biblioteket, når vi slår dørene op for masser af kreativ udfoldelse til vores mulepose-workshop. Giv dig i kast med stoftryk og nøglering! Bagefter kan du fylde din mulepose med gode bøger til din sommeferie.

Vi dekorerer muleposer, så længe lager haves. Hvis vi har nogle til overs efter vores krea-værksted, kører vi på resten af ugen indtil lageret slipper op. Hold derfor skarpt øje med vores kreabord, der er fremme i bibliotekets betjente åbningstid.

Det er gratis at være med, og du dukker bare op. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Vi ses til en hyggelig dag.