Arrangementet "Det hele er natur" er en del af temaet VORES NATUR
Arrangementet "Det hele er natur" er en del af temaet VORES NATUR

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Udstilling

Udstilling: Alt er natur

03.09.20 - 11.10.20
Vidste du, at plastik også er et naturligt materiale?

En række skoleelever har undersøgt, hvad der egentlig er natur og, hvordan vi bedst genanvender materialer. Det er blevet til fire flotte kunstinstallationer, som kan ses på Taastrup bibliotek.

 

I samarbejde med Børne Atelieret og Genskab inviterer vi dig til at gå på opdagelse i installationerne, der er bygget af en 3. og 4. klasse fra Sengeløse skole. Installationerne er bygget af plastik og naturmaterialer i et nyt design, som børnene selv har sat deres eget præg på.

 

Udstillingen er en del af bibliotekernes nationale temasamarbejde om natur, og med denne udstilling kan du gå på opdagelse i begreber som bæredygtighed, naturkærlighed og nytænkning. 


Bagom temaet VORES NATUR
Store marker, grønne skove, moser og dale – i Høje Taastrup Kommune har vi masser af natur at byde på. I 2020 inviterer vi naturen ind på biblioteket og litteraturen ud i naturen. Sammen med DR sætter biblioteker landet over fokus på vores danske natur. Det er tid til at komme ud, ud i skovens dybe stille ro, blive dus med himlens fugle og værdsætte det der gør livet allermest værd.