Telefonbogen
Telefonbogen

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Udstilling

Ring op til litteraturen

20.08.18 - 03.09.18
Få en anderledes litteraturoplevelse ved at ringe op til litteraturen på Domhuspladsen udenfor Taastrup Bibliotek.

Fra mandag den 20. august til onsdag den 5. september kan du lige udenfor bibliotekets hovedindgang ringe direkte op til en bog og høre undergrundslitteratur blive læst op. Det hele sker via kunstinstallationen Telefonbogen, som er en gammel ombygget telefonboks.

Telefonbogen rummer forskelligartede oplæsninger, indtalt af forfatterne selv. Du kan ringe op til en bred vifte af ny dansk litteratur. Der er alt fra ungdomsbøger, feberdrømme, oplæsninger med musik og fuglekvidder til dystopisk neonnoir.

Hvordan virker Telefonbogen?
Du går bare ind i telefonboksen, løfter røret, trykker på en knap og hører en oplæsning – eller flere. I telefonboksen er der også eksemplarer af bøgerne, som du kan bladre i. Du er selvfølgelig velkommen til at bestille den bog, du har hørt, ved at henvende dig til personalet på biblioteket (et par af de bøger der er i Telefonbogen kan ikke skaffes).


Skabt af undergrundsforlag
Det er undergrundsforlaget Baggaardsbaroner, som står bag Telefonbogen. De vil med projektet gerne skabe en ny måde at opleve litteraturen på, og promovere de danske mikroforlag og deres udgivelser. Alle deltagende forlag og forfattere er nøje udvalgt for at sikre en høj litterær kvalitet og bredde.