NaturThomas i Hakkemosen
NaturThomas i Hakkemosen

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Hjemme i din sofa
Target
For børn
Online-oplevelser i april

Gratis online / Vinterfortællinger fra Hakkemosen m. fastelavnsris og musehistorier

14.02.21
Tag dit flotteste fastelavnstøj på, og sæt dig godt til rette i sofaen! Så er du klar til at komme med naturvejleder Thomas Gyalokay – af mange børn kendt som NaturThomas – med ud til Økobasen i Hakkemosen til en alternativ fastelavnsfejring. Bare følg linket til Facebookeventet - her vil vi sende live på dagen. Man behøver ikke have en facebook-profil for at kunne se med live.

GÅ TIL FACEBOOKEVENT

Det er Fastelavns søndag, og Thomas tænder op i bålet og fortæller om to aktuelle naturforhold i Hakkemosen lige nu. For faktisk minder dyrenes situation her om vinteren lidt om fastelavn i gamle dage. De små mus har svært ved at finde føde, så på en måde er de i fastetid, som fastelavn jo engang handlede om for menneskene.  

I varmen fra bålet vil Thomas læse historien om Bymusen og Landmusen op, fortælle om fastelavn, og vise hvordan han i år vil pynte sit fastelavnsris med ting fra naturen. Måske I også er heldige at se, hvor nogle af Hakkemosens søde små mus bor. 

KONKURRENCE 
Post et billede af din fastelavnsudklædning i kommentarsporet. Bedste udklædning vinder koncertbilletter for hele husstanden til “Silja” d. 28. august. Vinderen bliver kontaktet direkte på facebook efter arrangementet er slut.  

HVEM ER THOMAS?  
Thomas Gyalokay har arbejdet som naturvejleder og naturfaglig konsulent på børne- og ungeområdet i Høje-Taastrup Kommune i 25 år. Han har medvirket til udviklingen af Økobasens miljøer og driften af stedet, hvor tusindvis af børn har været på besøg gennem årene.