naturterapi

Øvrige arrangementer

Oplev naturen, styrk livet - naturterapi med Lasse Thomas Edlev

30.04.20
Kæmper du med stress, udbrændthed eller depression? Eller har du et ønske om personlig udvikling og længsel efter en dybere oplevelse af dig selv, livet og naturen?

Kom med når naturvejleder og naturterapeut Lasse Thomas Edlev, der er aktuel med bogen ”NATURTERAPI - oplev naturen, styrk livet” tager os med ind i naturterapiens verden. For nogle mennesker er naturen en redning under en opstået livskrise. For andre er naturen en daglig kilde til sundhed og velvære. Første del af arrangementet vil foregå på biblioteket, hvor Lasse fortæller om naturterapiens metoder. Derefter vil vi bevæge os udenfor sammen og afprøve enkelte øvelser i bevægelse, sansning og mindfulness.

Bagom temaet ''Vores Natur''
Store marker, grønne skove, moser og dale – i Høje Taastrup Kommune har vi masser af natur at byde på. I foråret inviterer vi naturen ind på biblioteket og litteraturen ud i naturen. Sammen med DR sætter biblioteker landet over fokus på vores danske natur i april og maj måned. Det er tid til at komme ud, ud i skovens dybe stille ro, blive dus med himlens fugle og værdsætte det der gør livet allermest værd. Tag med på naturvandringer i Hedeland, med børnebiblioteket i Hakkemosen eller hør mere om naturen til et af vores spændende foredrag.