Herlufsholm Fantasy Bogmesse

Øvrige arrangementer

Magisk bustur til Herlufsholm Fantasy Bogmesse

20.10.18
Er du lige så vild med fantasy som os? Så tag med på denne unikke bustur til Herlufsholm Fantasy Bogmesse i Næstved. Busturen er for alle - børn skal dog være ledsaget af en voksen.

På Herlufsholm Fantasy Bogmesse kan du opleve en masse fede aktiviteter, kreative workshops og selvfølgelig møde alle forfatterne. Du kan blandt andet møde Kenneth Bøgh Andersen og Siri Pettersen, forfatter til ’Ravneringene’. Kom med og oplev magien på den gamle kostskole, når orker, elverfolk, vampyrer og skoleelever med magiske evner mødes. Det er også på bogmessen, at præmieoverrækkelsen til den landsdækkende fantasynovellekonkurrence finder sted.

Du kan læse mere om bogmessen og de enkelte aktiviteter som løbende bliver offentliggjort på fantasybogmesse.dk

Undervejs på turen vil der være sjov, underholdning og quiz. Du får en magisk bustur, snacks og en sej goodiebag. Du udforsker bogmessen på egen hånd, og så hepper vi selvfølgelig sammen på, at en fra Høje-Taastrup vinder novellekonkurrencen.

Alt det praktiske

Alle i familien skal bestille billet, da der er et begrænset antal pladser i bussen.

Lørdag d. 20. oktober fra kl. 09:00- ca.17:30.

Opsamling ved Taastrup Bibliotek kl. 09:00 og ved Hedehusene Bibliotek kl. 09:15.

Afsætning vil være ca. 17:30 ved begge biblioteker.

Pris 40kr pr. person. Prisen inkluderer bustur, underholdning, goodiebags og indgang på bogmessen.