Gys og gru på Taastrup Bibliotek
Gys og gru på Taastrup Bibliotek

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Øvrige arrangementer

AFLYST // Taastrup Bibliotek forvandles til gyserhus

30.10.20
Fredag d. 30. oktober går spøgelser og andre skræmmende væsner igen på Taastrup Bibliotek. Både høj og lav kan være med, når der bliver læst gyserhistorier højt og alt fra zombier til monstre udfordrer dem, der har lyst, til brætspil.

OBS! På grund af Covid-19 er arrangementet desværre aflyst.

Fra kl. 14.30-16.30 kan du slutte dig til monstrene og blive sminket, så selv ikke din egen mor kan kende dig igen. Og fra kl. 17.00-19.00 kan du gå på opdagelse i bibliotekets hjemsøgte kælder, hvis du altså tør! I den første time er der kun børnevenlige spøgelser og gys for de mindste, men efter kl. 18.00 er der ingen kære mor.

Så tag dine forældre, bedsteforældre, søskende eller andre, der vil have et godt gys, med under armen, og glæd jer til en (u)hyggelig dag.
 

Ingen tilmelding - bare duk op.


GLÆD DIG TIL GYS HELE OKTOBER
Vi kan slet ikke vente til, at det bliver Halloween, og derfor er der gys og gru på programmet hele oktober måned på bibliotekerne!

Kom og bliv ført ind i et skræmmende univers på både Taastrup Bibliotek og Hedehusene Bibliotek, når vi åbner op en masse uhyggelige workshops og foredrag for både børn og voksne. Tag dit slidte tøjdyr under armen og lav det om til en zombiebamse, eller vær med til at dekorere de gyseligste kager. De voksne kan også se frem til det spændende foredrag med horrorforsker, ph.d. Mathias Clasen, der gør os klogere på, hvad horror gør ved os.

Det hele kulminerer fredag d. 30. oktober, hvor Taastrup Bibliotek bliver forvandlet til et sandt gyserhus med gyserhistorier, zombier der vil spille brætspil, og hvor ungerne kan blive sminket til ukendelighed. Dagen slutter af med en hårrejsende spøgelsestur i vores uhyggelige kælder – hvis du da tør!