Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Taastrup Bibliotek
Taastrup Hovedgade 86
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For voksne
Øvrige arrangementer

AFLYST // 60'er salon - Let's Twist Again

20.10.23
Vi touperer håret, finder 60’er kjolen frem og inviterer deltagerne med en tur i tidsmaskinen, hvor vi sammen vil drømme os tilbage til de glade 1960’ere.

OBS! Arrangementet er desværre aflyst

Gennem fortælling, sang, musik, historiske genstande og lydklip tegner vi et billede af 60’ernes Danmark, hvor deltagernes erindringer inddrages som levende historiebilleder.  

Vi synger tidens populære sange ala "Jeg sætter min hat som jeg vil" og besøger minderne fra ungdommen og den tidlige voksenalder. Hvordan husker I teenagelivet med twist, idoler og beatleshår?  

Nye uddannelsesmuligheder, SU, charterrejser og den første månelanding? Kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og velfærdsgoder som parcelhus, fjernsyn og bil? 

Undervejs smager vi på tidens cocktail nemlig Martinien, sætter twist-pladen på rejsegrammofonen og mon ikke, vi også får os en lille sving om? 

HUSKER DU? 

Igennem sang, musik, historiske genstande og legendariske lydklip skaber vi et billede af datidens Danmark, hvor deltagernes erindringer inddrages som levende historiebilleder. En Erindringssalon er et stemningsfuldt møde mellem mennesker – hvor minder, følelser og fællesskab vil blive vakt til live. 

Undervejs inddrager vi deltagerne – både dem, der selv har oplevet tiden, men også dem, der mindes den gennem erindringer fra familiemedlemmer.  

Læs mere om  Erindringsfabrikken 

Arrangementet er et samarbejde mellem Erindringsfabrikken, Sundhedscenter Espens Vænge og Taastrup Bibliotek