Om dette arrangement

Tid
16:00 - 16:45
Pris
Gratis
Lokalitet
Taastrup Hovedgade 86
Arrangører
Target
For voksne
Litteratur

Lydens kraft ved lydbogsoplæser Karsten Pharao

10.06.21
Kan du huske, hvordan det er at få læst en historie højt? Det kan du stadig og endda mens du laver alt muligt andet. Vasker op, går tur eller træner.

Det er lydens kraft, vi undersøger, når vi sætter gang i forårets store bevægelsestema.

I 2021 skal vi ud at røre os noget mere efter et år med hjemmearbejde, hjemmeundervisning og alt for mange zoom-møder. Derfor slutter vi vores tema-periode med en udstilling om lydbøger og hvordan eReolen kan suge dig med ind i bøgerne og væk i tankerne, mens du bevæger dig. Det sker ikke mindst med en live-oplæsning af Karsten Pharao som finalearragement.  

Karsten Pharao er journalist og tidligere radiovært hos bl.a. DR. Han har indlæst rigtig mange lydbøger og er også uddannet bibliotekar. Med sin fantastiske stemme vil Karsten Pharao give en halv times live-oplæsning af en af de helt store klassikere og vi byder på masser af inspiration til nye lydbøger og gode podcasts. 

Bevæg dig ned på biblioteket og lad dig bevæge af lydens kraft.  

Arrangementet er gratis, men husk at bestille billet.

-------------------------

Arrangementet er en del af DR og bibliotekernes Temasamarbejde tema: Sammen i Bevægelse. 

Vær med, når DR og bibliotekerne sætter gang i Danmark igen. I et nationalt tema om at bevæge sig, forbinder vi dig med litteratur, debatter og arrangementer – alt det, der holder gang i krop, sind, tanker og relationer. For vi må aldrig gå i stå. Vi må ud at finde hinanden igen. Bevæges og være i bevægelse.