Bibliotekarerne Lise og Katrine
Bibliotekarerne Lise og Katrine

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 20:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Hjemme hos dig selv
Lokalitet
Facebook
Arrangører
Target
For alle
Litteratur

Din næste læseoplevelse

14.01.21
Skriv til os på Facebook og få øjeblikkelig inspiration til hvad du skal læse.

Torsdag aften kan du få gode idéer til hvad du skal læse, når to af vores bibliotekarer sidder klar ved tasterne på Facebook - parate til at besvare dine spørgsmål og finde gode læseforslag til dig. Bøger, som du kan reservere og hente i døren på vores biblioteker. Det bliver - næsten - som at gå på biblioteket selv og få direkte vejledning :-)

Voksne

Lise er voksenbibliotekar og har en både bred og nørdet smag indenfor både klassikere og mere nutidig bred litteratur. Hun er typen, som (når der ikke lige er Corona) kan finde på at gå på Folkeuniversitetet og følge en forelæsningsrække om skyttegravslitteratur eller dansk litteratur i 150 år. Samtidig er hun meget glad for en god  kærlighedsbasker eller en omgang chick lit, når der skal slappes af.

Børn

Katrine er børnebibliotekar, så hvis du har brug for at få tanket op blandt både billedbøger, bøger til din lille læsehest som bliver hjemmeskolet eller til teenageren - så er der hjælp at hente hos Katrine. Katrine er specialist i YA (ungdomsbøger), men kan hjælpe inden for alle emner af børnebøger. Katrine skriver også selv børne- og ungdomsromaner og har en fantastisk krøllet hjerne og kreativ sjæl.

Vi glæder os til at møde dig på Facebook torsdag den 14. januar mellem kl. 17 og 20. Du skriver bare til os i kommentarfeltet i vores opslag fra kl. 17.

Vi vil bestræbe os på at finde bøger til dig, som er hjemme på biblioteket lige nu, så du ikke skal vente for længe på din næste gode bog.