Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
Lokalitet
Medborgerhuset
Arrangører
Target
For voksne
Foredrag & debat

UDSOLGT // Turen går til DK's smukkeste vandreruter // KULTURCAFÈ I MEDBORGERHUSET

23.03.23
Kom med til endnu en hyggelig omgang Kulturcafe, hvor vi serverer et dejligt måltid mad og præsenterer jer for et kulturelt indslag. Billetsalget slutter 2 dage før arrangementet pga. madbestilling hos leverandør.

Denne aften står i vandringens tegn, og vi har inviteret Gunhild Riske, forfatter til blandt andet ‘Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter’ og ‘Turen går til vandreruter ved havet i Danmark’. Gunhild er journalist, antropolog og tidligere London-korrespondent for Politiken.

De to vandrebøger blev til i corona-årene 2020 og 2021. At gå de godt 60 vandreruter fordelt i hele Danmark blev for Gunhild en overraskende og spændende rejse som “landskabsdetektiv”. Hver vandrerutes landskab, natur og kultur var et “mysterie”, der skulle afkodes. Fyldt med interessante, gemte fortællinger usynlige for det utrænede øje. 

Gunhild vil fortælle om nogle af oplevelserne derude på vandrestierne, og hvordan vi kan bruge detektiv tilgangen til at styrke naturen i Danmark. Hun vil også komme ind på, hvordan vandrestier kan skabe lokal forankring og værdi til nærmiljøet via fortællinger i tid og sted.


Aftenens menu: Bagte beder, langtidsstegt kalv, salsa og brød

 

Program:
Kl. 18.00-19.00: Oplæg af Gunhild
Kl. 19.00: Maden serveres
Kl. 21.00: Tak for i aften og på gensyn

 

Tags

Materialer