Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
170 Kr
Lokalitet
Byrådssalen, Høje-Taastrup Rådhus
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Stine Pilgaard - "Meter i sekundet" (Moderator: Søren Reith-Hauberg)

30.10.23
I samtale med Stine Pilgaard er Søren Reith-Hauberg (f. 1992), kandidat i moderne kultur og til daglig programlægger på natur-og videnskabsfestivalen Bloom. Stine Pilgaard nyeste bog ‘Meter i sekundet’ har bogstaveligt talt taget læserne og anmelderne med storm. Siden udgivelsen har det regnet ned over bogen med roser, stjerner, hjerter og senest også De Gyldne Laubær i 2021, samt Weekendavisens Litteraturpris 2020, og vi forstår det godt: Stine Pilgaard skriver med samme humor og klogskab som i sine tidligere romaner, og hun har siden debuten 'Min mor siger' fra 2012 og ‘Lejlighedssange’ fra 2015 forfinet sin karakteristiske tone og stil. I 'Meter i sekundet' er hun om muligt endnu skarpere end tidligere!

Uanset om du er mangeårig Pilgaard-fan eller endnu har til gode at opdage, hvilken fantasifuldhed, formfuldendt fart og sproglig opmærksomhed Pilgaard skriver sine romaner med, er hendes nyeste bog ‘Meter i sekundet’ med sikkerhed noget for dig.

En af højskolesangene fra 'Meter i sekundet' er blevet optaget i den 19. udgave af højskolesangbogen. Og til efteråret udkommer Stine med bogen De Korte Sætninger Land med en masse nye højskolesange, hvor Katrine Muff Enevoldsen har lavet smukke melodier til.

 

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus 

Spillested: Høje-Taastrup Rådhus (Byrådssalen), Rådhusstræde 1, 2630 Taastrup 

Spilledato & tid: Mandag d. 30. okt. 2023 kl. 20.00 (Rådhuset og dørene til salen åbner kl. 19.00) 

Billetpris: 170 kr. inkl. gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser