Søvnhedsplejersken
Søvnhedsplejersken

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
Lokalitet
Medborgerhusets café
Arrangører
Target
For alle
Foredrag & debat

Søvnplejersken Sine Ditlev Bihlet

05.04.22
Et sovende barn - hvordan skaber du de bedste og tryggeste forudsætninger for dette? Det kan du få svar på i dette foredrag. Kom med når Sine, som driver Søvnplejersken, kommer og fortæller om det lille barns søvn 0-4 år.

Sine vil til foredraget formidle helt konkrete værktøjer til, hvordan du bl.a. håndterer følgende problematikker omkring dit barns søvn: 

  • Vågner mange gange i løbet af natten. 

  • Dit barn powernapper – vågner efter 30-45 min og ikke vil sove igen. 

  • Dit barn spiser hele natten. 

  • Dit barn er svær at putte til lur eller til natten. 

Der vil blive taget udgangspunkt i søvncirklen, som har 6 områder, der alle har indflydelse på barnets søvn.  

Da I ofte står med jeres egne problemstillinger derhjemme, vil der også være rig mulighed for, at stille spørgsmål til Sine om lige præcis de problematikker i bøvler med derhjemme.

Søvnplejersken 

Sine Ditlev Bihlet driver Søvnplejersken for at hjælpe familier og deres børn til gode sovevaner samt for at udbrede forskningsbaseret viden omkring børns søvn til professionelle. Hun har beskæftiget sig professionelt med børn i over 12 år som sygeplejerske, og specielt med børns søvn som sundhedsplejerske. Hun er lige nu aktuel med sin nye bog ”Putteritualet". En guide til at skabe trygge sovevaner for dit 0-4 årige barn.

Det praktiske 

Der er selvfølgelig plads til amning/flaske, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stilles lige udenfor caféens vinduer. 

Materialer