Sara Omar
Sara Omar

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Taastrup Teater og Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For voksne
Foredrag & debat

Sara Omar: Dødevaskeren

20.09.18
Vi er så heldige at kunne byde den prisvindende dansk-kurdisk romanforfatter, Sara Omar velkommen til Taastrup til september. Sara Omars debutroman Dødevaskeren har ligget på samtlige bestsellerlister hos danske boghandlere og hos bibliotekerne, og hun har både modtaget Årets Victor og Læsernes Bogpris 2018.

Denne aften vil Høje-Taastrup Bibliotekerne og Det Kurdiske Sekulære Center i Danmark gerne invitere til en spændende aften på Taastrup Teater & Musikhus med udgangspunkt i Sara Omars roman. Der vil efterfølgende være mulighed for spørgsmål og debat omkring emnerne i bogen. Det Kurdiske Sekulære Center er en frivillig forening, som kæmper for at holde unge kurdere væk fra radikaliserede miljøer og integrere dem i det danske samfund.

Saras Omars roman Dødevaskeren har været genstand for stor debat især på grund af bogens kontroversielle indhold om kvindesynet i islam, vold, æresforbrydelser og social kontrol i nogle muslimske kredse. Romanen ligger op til en spændende debat om religion, og om hvordan visse muslimske miljøer bruger religionen til at legitimere deres ugerninger - både i 80’ernes Kurdistan og nutidens Danmark.


Tid
VIGTIGT! Kom allerede kl. 18.30, da der vil være sikkerhedskontrol inden arrangementet.

Foredraget løber fra kl. 19-21

Billetter
Det er gratis at være med - dog er det vigtigt, at du melder dig til her på siden. 

OBS - pladserne er unummerede.

Sted
Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Plads
2630 Taastrup

 

 

 

Materialer