Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
250 Kr
Lokalitet
Hedehuset
Hovedgaden 371B
2640 Hedehusene
Arrangører
Target
For voksne
Foredrag & debat

Jim Latrache-Qvortup - Manden bag Mr. James

20.09.22
Fra jetset-pusher til undercover i Nordkorea

Jim Latrache-Qvortrups historie er vild og helt ud over det sædvanlige! Børnehjem, kostskole, fremmedlegionen og en ekstrem modgang. Leverandør af kokain til det københavnske jetset, flere års fængsel og undercover i Nordkorea som falsk forretningsmand. I dag succesfuld og lovlydig iværksætter. Rejsen bliver ikke vildere!   

Mange af os kender bedst Jim Latrache som den falske forretningsmand – den karismatiske Mr. James - i Mads Brüggers prisbelønnede dokumentar Muldvarpen – Undercover i Nordkorea. Til dette foredrag kan du høre fortællingen om hvordan det lykkedes den rige og ekstravagante falske forretningsmand, i fire år sammen med Muldvarpen, iskoldt at narre det nordkoreanske styre til møder om våbenkøb og metamfetamin-produktion.  

Jim’s liv byder på en lang række af vilde historier, som han blandt andet har fortalt om i biografien ‘Jim’ fra november 2021. Hans barndom var turbulent med ophold på børnehjem og i plejefamilie. Som 19-årig tog han til Fremmedlegionen som faldskærmssoldat inden han kaster sig ud i et risikofyldt og kriminelt liv som kokainpusher, der endte med en mangeårig fængselsdom. Mellem to fængselsdomme møder han kvinden i sit liv, der fik ham til at ændre sit liv og sin tankegang radikalt.  

Disse fortællinger bringes til live denne aften. Så kom med til et underholdende og inspirerende foredrag, og hør en unik livshistorie fra en mand, der har prøvet mere end de fleste.