Jeanette Steen Christensen
Jeanette Steen Christensen

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag & debat

Fortællerhjørnet: Jeanne Steen Christensen

27.02.19
Høje-Taastrup Lokalhistorisk Forening, der arrangerer Fortællehjørnet, kan denne gang byde frisørmester, Jeanne Steen Christensen og hendes far, Ernst Steen-Nielsen velkommen.

 

Jeanne er født i sit barndomshjem på Kirkeholmen, Taastrup i 1968 og senere gik hun i skole på Parkskolen. Da hun var færdig med Folkeskolen, begyndte hun at læse på Høje Taastrup Gymnasium og sluttede med en studentereksamen.  

Herefter kom hun i lære i en frisørsalon på Gammel Kongevej. Læretiden var normeret til 4 år, men da hun havde en studentereksamen, blev læretiden kun 3 år. 

Jeanne overtog frisørforretningen efter sin far på Køgevej i 2006. 

Jeanne har flere fritidsinteresser, så som dans og gymnastik. Jeanne læser også fransk og tager på ferie i Paris, som hun og hendes mand syntes godt om. Jeanne har arbejdet i København og i Ringsted, inden hun overtog sin fars forretning. 

 

Ernst Steen-Nielsen kommer fra Haslev, hvor han også var i lære og senere tog han til København for at arbejde som frisør. I sit arbejdsliv var han medlem af en fransk frisørklub, hvor han hentede inspiration til nye trends. 

Ernst Steen-Nielsen var soldat i Flyvevåbnet og var soldat på Avnø i 16 måneder. Den 1.november 1975 købte Ernst frisørforretningen på Køgevej. Ernst elsker at have en pensel i hånden, han maler malerier og går til finere madlavning, som familien har meget fornøjelse af. 

Billetter
Arrangementet er et samarbejde med Høje-Taastrup Lokalhistorisk Forening. Der er gratis adgang, men man skal bestille billetter på forhånd.