Bengt Holst fra Zoologisk Have
Bengt Holst fra Zoologisk Have

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For alle
Foredrag & debat

Bengt Holst fra ZOO: Naturens stemme

16.09.20
Kom til et spændende foredrag med Bengt Holst fra Zoologisk Have, der vil fortælle om sit liv med og syn på naturen, og om menneskets forhold til den.

Foredraget vil have fokus på dyreetik og dilemmaer med udgangspunkt i balladen om giraffen, Marius. I 2014 havde ZOO inviteret sine gæster til at kigge med, når en ung hangiraf skulle obduceres. En begivenhed der medførte en sand mediestorm. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Bengt Holst efter foredraget.

Bengt Holst er videnskabelig direktør i Zoologisk Have i København og formand for Det Dyreetiske Råd. Foredraget er et samarbejde med AOF Vestegnen.

Bagom temaet VORES NATUR
Store marker, grønne skove, moser og dale – i Høje Taastrup Kommune har vi masser af natur at byde på. I 2020 inviterer vi naturen ind på biblioteket og litteraturen ud i naturen. Sammen med DR sætter biblioteker landet over fokus på vores danske natur. Det er tid til at komme ud, ud i skovens dybe stille ro, blive dus med himlens fugle og værdsætte det der gør livet allermest værd. Tag med på naturvandringer i Hedeland, med børnebiblioteket i Hakkemosen eller hør mere om naturen til et af vores spændende foredrag.