Anders Agger

Foredrag & debat

Anders Agger: Sømanden, Helmig og Heavy Agger

03.09.20
DRs Anders Agger kommer rundt i landet. Og i verden. Der leder han primært efter fællesskaber, forskelle og levet liv for så at veksle det til tv i bedste sendetid.

Uanset, om det er en døende sømand på et hospice i Hvide Sande. Eller en krølhåret popsanger fra Aarhus, der pludselig går Hærvejen for at finde sig selv. Til foredaget vil Anders føre dig ind i kulissen til de seneste seersucceser som ”Indefra” og programmerne med Anne Hjernøe. Han vil fortælle om tvivlen og om de mange etiske overvejelser, der er, når man går helt tæt på andres liv.

INFO
Arrangementet er arrangeret af AOF Vestegnen, FOF Københavns Omegn og Voksenundervisningens Samråd i HTK.

Foredraget finder sted på Taastrup Teater & Musikhus. Baren og dørene til salen åbner kl. 18.00.

Unummererede siddepladser