Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
165 for 6 film
Lokalitet
Nordisk Film Biografer Taastrup
City2
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For børn
Køb billet(ter)
Filmklub

Filmklub: Mus og ræv i den syvende himmel

05.03.23
Filmen handler om to ærkefjender, en ræv og en lille mus, der mødes i dyrehimlen efter et uheld. Efter en ret uheldig hændelse nede på jorden vågner den livlige lille Mus pludselig op i dyrehimlen.

Her møder hun den mere forsigtige og sky Ræv, som Mus helt bestemt mener at have set før… Men hvor? Aha! Det var Ræv, der jagtede Mus ud på vejen nede på jorden, så det er selvfølgelig hans skyld, at de begge er endt i dyrehimlen! Af naturlige årsager kunne de aldrig blive venner nede på Jorden, men i dyrehimlen er sagen en helt anden: Her kan dyr nemlig ikke længere spise hinanden, og de er befriet fra deres naturlige instinkter. Det er meget heldigt, for Mus og Ræv bliver nemlig nødt til at samarbejde for at få succes på deres rejse gennem den mærkelige nye verden.

 

Information om Høje-Taastrup For Børn - FILMKLUB:
Høje-Taastrup for børn, Nordisk Film Biografer Taastrup og DaBUF har i samarbejde lavet Høje-Taastrup for børn – filmklub. For kun 165 kr. får man adgang til 6 børnefilm i 2022/2023, der vises i Nordisk Film Biografer Taastrup i City 2.

Det er ikke muligt at købe adgang til filmen enkeltvis.

Læs mere om FILMKLUBBEN og køb medlemskab her:
 https://bibliotek.htk.dk/node/3754

 

Anbefalet alder: Fra 7 år

Varighed: 80 min.

Arrangør: Høje-Taastrup For Børn, Nordisk Film Biografter Taastrup og DaBUF

Tags