Om dette arrangement

Tid
19:15 - 21:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Film

AFLYST // DOX:DIREKTE: Tove Ditlevsen

18.03.20
ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST // Filmen: ”Tove i Stykker” af Peter Lopes Anderson

---- OBS! ----

Kære gæster

For at forebygge spredning af smitte med coronavirus har Høje-Taastrup Kommune d. 11. marts besluttet at udskyde eller aflyse alle arrangementer, hvor Kulturhusene, Bibliotekerne eller Taastrup Teater & Musikhus er arrangør til og med 31. marts 2020.

Hvis det ikke er muligt at flytte det enkelte arrangement frem, er vi desværre nødsaget til at aflyse det. Vi arbejder på at finde en løsning.

Har du billet til et af vores arrangementer i marts, vil du blive kontaktet direkte på mail eller telefon hurtigst muligt.

Tak for jeres forståelse.

--------

 

“Jeg er et usselt menneske. Et elendigt menneske. Et helt igennem fordærvet menneske. Jeg er søvnløs som en ugle, grim som en heks, og der flyder hvidvin i mine årer i stedet for blod. Desuden er jeg ved at skide mig ihjel”. Tove Ditlevsen i kølvandet på bruddet med sin sidste ægtemand i 1973.

Tove levede en form for dobbelt liv. Imens mennesket Tove Ditlevsen faldt fra hinanden, kunne forfatteren Tove Ditlevsen i ”Det Ovale Rum” i ophøjet ro, analysere og beskrive sit liv. Det er nærliggende at spørge, om Tove i virkeligheden ikke levede sit liv for at leve det, men for at kunne skrive om det.

Vi hylder Tove Ditlevsen ved verdenspremieren på dokumentarfilmen ‘Tove i stykker' og følger op med en live-transmitteret samtale fra Aveny-T med skuespiller Paprika Steen, forfatter Dy Plambeck samt komponist Jeanett Albeck (Sort Samvittighed), som også vil give et Tove-relateret nummer akustisk.

DOX:DIREKTE er en del af dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX  og denne visning er en del af et nyt samarbejde mellem CPH:DOX og Heartland Festival, der sammen sætter fokus på filmiske portrætter af store kunstnere.

Tags