Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:15
Pris
105 Kr
Lokalitet
Taastrup Teater og Musikhus
Kjeld Abells Plads 1
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For børn
Køb billet(ter)
Børn

Silja Okking - børnejazz

28.08.21
Akustiske børnesange man kender, tilsat jazz, hygge og god stemning

Søde og sjove Silja synger for poderne – men forældre og bedsteforældre er også mere end velkomne til at lytte med. Kom og syng, dans og lyt til en masse skønne børnesange, i en intim stemning med små fortællinger og med musikken i fokus, sammen med Silja fra Ramasjang.

Det bliver med garanti sjovt og festligt


Silja er især kendt som vært på en række programmer på DR’s børnekanal Ramasjang, hvor hun står bag finurlige og ørehængende sange, om alt fra kæledyr til popstjerner lavet at toiletruller, samt været vært i Sommer Summarum og MonsterBuster.
Silja har også medvirket i Cirkus Summarum og Mini MGP, og lagt stemme til Rapunzel i den nye Disney-serie »To på flugt« samt medvirket i genopsætningen af »Prop og Berta«.


Silja er en energisk, troværdig og kærlig vært, der optræder med stor empati, og i øjenhøjde med børnene. Derudover er hun både sangskriver og musiker, og har i det hele taget en stor kærlighed til musikken.

Her er der mulighed for at komme helt tæt på Silja, og tage med en tur ind i hendes dejlige, skøre, barnlige musikunivers.

Arrangør:

Taastrup Teater & Musikhus, Høje-Taastrup Bibliotekerne og Høje-Taastrup For Børn

Pladser: Unummererede Siddepladser

 

Tags