Sebastian Klein

Børn

Sebastian Klein - Verdens farligste dyr

26.09.20
Sebastian skrev i 2015 bogen ”Verdens 100 farligste dyr”. Bogen blev en stor succes, og Sebastian har lige siden holdt en lang række foredrag om bogen – og ikke mindst dyrene i den!

Foredraget lægger vægt på såvel en stor underholdningsværdi som et fagligt indhold og henvender sig til børn fra 5 år og opefter.

Sebastian fortæller om et bredt udvalg af de dyr, som kan være farlige for mennesker og viser klip af farlige situationer, hvor mennesker angribes af dyr. Og måske har Sebastian endda medbragt et levende eksemplar af et af dyrene fra bogen!

Bagom temaet VORES NATUR
Store marker, grønne skove, moser og dale – i Høje Taastrup Kommune har vi masser af natur at byde på. I 2020 inviterer vi naturen ind på biblioteket og litteraturen ud i naturen. Sammen med DR sætter biblioteker landet over fokus på vores danske natur. Det er tid til at komme ud, ud i skovens dybe stille ro, blive dus med himlens fugle og værdsætte det der gør livet allermest værd. Tag med på naturvandringer i Hedeland, med børnebiblioteket i Hakkemosen eller hør mere om naturen til et af vores spændende foredrag.

-------

OBS: Billetter kan kun købes online eller via Taastrup Teater & Musikhus' billetkontor (Onsdag: kl. 10.00-15.00, torsdag: kl. 10.00-16.00) - Tlf. 43 35 27 70

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus, Bibliotekerne og Høje-Taastrup For Børn

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup