Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
65 Kr
Lokalitet
Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
Arrangører
Target
For børn
Køb billet(ter)
Børn

Malene Kjærgaard - Jorden Rundt (4-10 år)

22.10.23
Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernestos mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?

Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden. 

Til koncerten undersøger Malene den store kufferts indhold og børnene vil blive ført ind i små historier om forskellige lande. De vil blandt andet komme med på togtur igennem Rusland, komme med til byfest på øen Trinidad, tage en slapper på stranden på Copacabana, komme til tromme- og dansefest i Ghana og med på cykeltur igennem København. 

Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, lyde, stemninger og indtryk skyller ind over publikum. 

Både børn og voksne personale vil blive inviteret til at være aktive medspillere i koncerten og i hvordan historien denne dag udvikler sig. En dejlig koncert for de 4-10 -årige og deres voksne.

 

BANDETS MEDLEMMER 

Malene Kjærgård - Sang 

Maj Berit Guassora - Trompet, ukulele og percussion 

Johannes Wamberg - Guitar 

Tobias Dall - Kontrabas 

Tira Skamby - Percussion

Anbefalet aldersgruppe: 4-10 år

 

OM MALENE KJÆRGÅRD 

 Malene blev i august 2021 tildelt Carl Prisen "Årets Børnekomponist 2021" for sangene på Jorden Rundt, og blev i november 2020 tildelt en Danish Music Award: "Børnejazzprisen 2020" hvor en blandet jury af børn og voksne stemte om, hvilken af tre nominerede koncerter, de bedst kunne lide. "Jorden Rundt" albummet ligger på diverse streamingtjenester. 

Malene har igennem Instagramprofilen “Musiksanseriet” fået skabt et stærkt musikalsk univers for børn, som hun i 2021 blev nomineret til 2 Børn i byen priser for: "Årets Børnekulturpersonlighed" samt "Årets online underholdning". 

På profilen inspirerer Malene dagligt sine følgere til at få mere sang, musik, bevægelse, og leg ind i hverdagen. Netop til dette formål har hun netop udgivet albummet "Musiksanseriet" med 14 sange, som inspirerer til netop mere sang, spil, bevægelser og leg hjemme i stuerne samt i dagsinstitutionerne. For tiden arbejder Malene med at færddiggøre lækre sangbøger til begge albums. Når Malene ikke synger for børn, synger og optræder hun for voksne, har udgivet jazzalbums og turneret flere steder i verden med sit band. Hun underviser og uddanner desuden børn, voksne og fagpersonale i sang, rytmik og musik.