"Kreaværksted med Klimakysset" er en del af temaet VORES NATUR
"Kreaværksted med Klimakysset" er en del af temaet VORES NATUR

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børn

Kreaværksted med Klimakysset

19.09.20
Kreaværkstedet er en del af temaet VORES NATUR og er en hyggelig aktivitet for børn og voksne, hvor man kan sætte fantasien på prøve med udgangspunkt i vores allesammens emballageudsmid.

Her forvandler vi toiletruller til klimaknallerter, æggebakker til skattejagter og gamle dåser til smukke blomsterkrukker og meget andet. Klimakysset tager “skraldet”! Vi har jord og blomsterfrø, små klimaråd, smukke gamle tapeter, brugt gavepapir, ispinde, lim, farver, fjer og meget andet, så kreativiteten kan få frit løb.

Klimakysset tager “skraldet”! Og medbringer også jord og blomsterfrø, små klimaråd, smukke gamle tapeter, brugt gavepapir, ispinde, lim, farver, fjer og meget andet, så kreativiteten kan få frit løb.

Deltagerne må meget gerne medbringe egne dåser (rengjorte), toiletruller, æggebakker eller andet skrald.

Klimatalk 
Med udgangspunkt i klimaformidling i børnehøjde og gennem det kreative værksted får børnene og deres voksne et indblik i klimaforandringerne, udfordringer og løsninger. Der vil være plads til alle børnenes spørgsmål – og svar i en optimistisk tone og med en løsningsorienteret tilgang. Nina Bendixen tager i sin klimatalk udgangspunkt i den bog om formidling af klimaforandringer til børn, hun er ved at skrive sammen med børnepsykolog Margrethe Brun Hansen. Der vil derfor være rig mulighed for forældre at få gode råd herom.


Bagom temaet VORES NATUR
Store marker, grønne skove, moser og dale – i Høje Taastrup Kommune har vi masser af natur at byde på. I 2020 inviterer vi naturen ind på biblioteket og litteraturen ud i naturen. Sammen med DR sætter biblioteker landet over fokus på vores danske natur. Det er tid til at komme ud, ud i skovens dybe stille ro, blive dus med himlens fugle og værdsætte det der gør livet allermest værd. Tag med på naturvandringer i Hedeland, med børnebiblioteket i Hakkemosen eller hør mere om naturen til et af vores spændende foredrag.