Taastrup Bibliotek
Børn

Kæmperne Kalder - 3D Lys- og Lydshow

12.09.19 - 15.09.19
Fire uforglemmelige aftener for hele familien med 3D lys- og lydshow og fyrværkeri under Vestegnens Kulturuge i uge 37.

Under Vestegnens Kulturuge 2019 gentager vi succesen med et stort og spektakulært 3D lys- og lydshow på Taastrup Biblioteks facade, hvor mere end 8.000 gæster kom og så showet sidste år!

I år tager temaet for Vestegnens Kulturuge 2019 udgangspunkt i ”De seks glemte kæmper” – skulpturerne som Thomas Dambo opførte i anledning af Vestegnens Kulturuge 2016.

Til lysshowet, "Kæmperne Kalder", som er udarbejdet af WeCreateMagic, kan du komme helt tæt på de seks glemte kæmper; Oscar Under Broen, Teddy Venlig, Lille Tilde, Sovende Louis, Thomas på Bjerget og Bakke Top Trine.

Selvom de er glemte, så kalder de stadig til leg om natten på Vestegnen. Her bruger de kendte bygninger og grønne områder at lege i og på. I lysshowet får vi set hvordan.

Når lyset slukkes foran Taastrup Bibliotek på Domhustorvet d. 12.-15. september kl. 20.00, så starter magien og rejsen med de seks glemte kæmper.

Se hele programmet for Vestegnens Kulturuge på vkir.dk.

Arrangør: Høje-Taastrup Bibliotekerne, Kulturhusene, Taastrup Teater & Musikhus, Høje-Taastrup Kommune og Taastrup Bymidte

Lokation: Domhustorvet, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: