Mette Finderup

Børn

Fantasy skriveværksted med Mette Finderup

06.08.18 - 09.08.18

Mette Finderup har skrevet over 60 bøger. Måske du kender fantasy-serierne ”Sværdets mester” og ”Den grønne ø” eller Emmy- og Petreabøgerne. Der er i hvert fald nok at glæde sig til, når den erfarne forfatter åbner op for årets spændende og hyggelige skriveværksted.

I løbet af de fire dage, skal I skrive på jeres egen historie og få værktøjskassen fyldt af tips og tricks fra Mette. Du bestemmer selv, om du vil skrive i hånden eller bruge medbragt tablet eller pc.

Når du tilmelder dig denne aktivitet, tilmeldes du alle nedenstående dage:
Mandag d. 6. august kl. 10.00-14.00
Tirsdag d. 7. august kl. 10.00-14.00
Onsdag d. 8. august kl. 10.00-14.00
Torsdag d. 9. august kl. 10.00-14.00

Husk at tage madpakke med, så sørger vi for frugt og saft. Arrangementet hører under ​Aktiv Sommer, og er for dig ml. 10-14 år.

Se her!

Bliver du færdig med din fantasy-historie, kan du sende den ind til Herlufsholms Fantasy Bogmesses nationale novellekonkurrence. Du kan sende din novelle ind fra d. 14. august til 14. september. Du kan bl.a. vinde en tur til Warner Bros Studio i London og andre vildt fede præmier!

Læs mere om konkurrencen, og hvordan du indsender dit bidrag

Vil du være med, når vinderen af fantasykonkurrencen kåres? Så tag med biblioteket på magisk bustur til Herlufsholm Fantasy Bogmesse på Herlufsholm Kostskole d. 20. oktober.

Tilmeld dig turen lige her